Анатомија на пливањето

900,00 ден

Анатомија на пливањето – Книгата „Анатомија на пливањето“ е истовремено илустриран водич ПЛИВАЊЕТО низ активностите на мускулно – `рбетниот систем во натпреварувачки пливачки дисциплини и каталог на вежби кои содржат пливачки движења кои се прават надвор од вода и со тегови. Вежбите претставени во оваа книга помагаат за подобрувањето на спортските постигнувања.

Анатомија на пливањето

Scroll to top