Sale!

Атлетика : тренирање младински категории

700.00ден

Атлетика : тренирање младински категории – Атлетика – тренирање младински категории ја нагласува забавата, безбедноста и ефективната настава, помагајќи да се создаде средина која го промовира учењето, ја охрабрува љубовта кон спортот и ги мотивира младите спортисти. Оваа книга е прирачник за наставниците како да ги пренесат вештините, вежбите и активностите на интересен и позитивен начин.

Атлетика : тренирање младински категории

Scroll to top