Битката за Британија

500,00 ден

За прв пат, Битката за Британија ја раскажува оваа најголема епска приказна од перспектива на 360 ° потпирајќи се на најнови истражувања од целиот свет, кои ги предизвикуваат некои од долгогодишните митови за битката. Холанд дава комплетна слика за тоа необично лето – време кога судбината на светот навистина висеше на конец.

Category:

За прв пат, Битката за Британија ја раскажува оваа најголема епска приказна од перспектива на 360 ° потпирајќи се на најнови истражувања од целиот свет, кои ги предизвикуваат некои од долгогодишните митови за битката. Холанд дава комплетна слика за тоа необично лето – време кога судбината на светот навистина висеше на конец.

Scroll to top