Целосна книга на фрлања

900,00 ден

Целосна книга на фрлања – Целосна книга за фрлања ги зема техниките и програмите за кондиционирање на најуспешните тренери и ги презентира на начин кој спортистите можат да го разберат, а тренерите да се прилагодат за да создадат победничка програма. Без разлика дали започнувате или пак подготвувате тим за натпреварувања на највисоко ниво, ќе најдете специфични услови за подготовка и обука кои ви се потребни за да го зајакнете вашето тело, да ја подобрите формата и максимално да ги зголемите вашите перформанси. Четирикратниот олимписки и шесткратен светски рекордер Џеј Силвестер покрива специфични техники за обука и кондициски техники, вклучувајќи и обука за спортисти при повеќекратни фрлања. Тренери од светска класа ја дополнуваат сликата со детално покривање на секоја техника на фрлање. Во овој практичен водич се опфатени специфични услови за спорт, периодизација и ефикасен трансфер на енергија, заедно со детални илустрации за секоја фаза.
Целосна книга на фрлања
Scroll to top