Џон Чемберс и начинот на Циско

400.00ден

Џон Чемберс и начинот на Циско – Чемберс беше најдобриот и најбистриот во градот, симбол на успехот и производ на вредностите во областа. Не беше само локално момче што успеало; беше – и уште е – локален херој. Циско е поинаква од автомобилската или финансиски индустрии, каде што добивате процес, база на клиенти и дистрибуција.Ние – Циско – сме многу добри во тоа. Преземаме технологија.

Category:

Џон Чемберс и начинот на Циско – Чемберс беше најдобриот и најбистриот во градот, симбол на успехот и производ на вредностите во областа. Не беше само локално момче што успеало; беше – и уште е – локален херој. Циско е поинаква од автомобилската или финансиски индустрии, каде што добивате процес, база на клиенти и дистрибуција.Ние – Циско – сме
многу добри во тоа. Преземаме технологија.

Scroll to top