Кој е Карлос Слим?

400,00 ден

Кој е Карлос Слим?
Во текот на неговата метеорска траекторија, Слим успеа да го задржи
својот личен живот надвор од јавниот надзор. Авторот Хозе Мартинез
нуди информативен новинарски пристап. Оваа книга е најсеопфатна и документирана биографија некогаш напишан за најбогатиот и
највлијателниот човек во светот. Овие страници ни кажуваат детали за
неговата неверојатна успешна приказна и многу аспекти од неговата
сложена личност. Како најбогат човек во светот, Карлос Слим е и обожаван и критикуван. Тој е магнат способен за купување банкротирани бизниси и нивно
трансформирање во успешни корпорации. Тој исто така е филантроп
кој донира големо богатство во социјални и културни каузи. Карлос
Слим го освои центарот на вниманието во Мексико. Оваа приказна е
за моќта и за разните форми во кои таа се остварувала и сè уште се
остварува, во Мексико. За авторот Хозе Мартинез се смета за пионер во истражувачкото новинарство во Мексико. За својата работа добил бројни награди. Тој е бескомпромисен свидетел на реалноста во земјата. Има напишано биографии на неколку личности од политичкиот живот во Мексико.

Category:

Кој е Карлос Слим?
Во текот на неговата метеорска траекторија, Слим успеа да го задржи
својот личен живот надвор од јавниот надзор. Авторот Хозе Мартинез
нуди информативен новинарски пристап. Оваа книга е најсеопфатна и документирана биографија некогаш напишан за најбогатиот и
највлијателниот човек во светот. Овие страници ни кажуваат детали за
неговата неверојатна успешна приказна и многу аспекти од неговата
сложена личност. Како најбогат човек во светот, Карлос Слим е и обожаван и критикуван. Тој е магнат способен за купување банкротирани бизниси и нивно
трансформирање во успешни корпорации. Тој исто така е филантроп
кој донира големо богатство во социјални и културни каузи. Карлос
Слим го освои центарот на вниманието во Мексико. Оваа приказна е
за моќта и за разните форми во кои таа се остварувала и сè уште се
остварува, во Мексико. За авторот Хозе Мартинез се смета за пионер во истражувачкото новинарство во Мексико. За својата работа добил бројни награди. Тој е бескомпромисен свидетел на реалноста во земјата. Има напишано биографии на неколку личности од политичкиот живот во Мексико.

Scroll to top