Одбојкарска стратегија

900,00 ден

Одбојкарска стратегија – ВО СВЕТОТ НА СПОРТОТ И ЗДРАВИОТ ЖИВОТ – Мајк Хеберт
Еден успешен одбојкарски тренер треба да знае повеќе одошто само обука на основните вештини. Во една таква брза игра не треба само да се умее побрзо да се игра, туку и побрзо да се мисли. Тренерот Мајк Хеберт со години ги проучувал тајните на успехот — а најважната е дека никогаш не треба да се престане со учење. Без оглед колку се талентирани играчите, од витална важност е и позитивната средина која вклучува взаемна доверба меѓу сите личности вклучени во програмата.

Одбојкарска стратегија

Scroll to top