ОДРИ ХЕПБЕРН – “Елегантна душа“

600,00 ден

Одри Хепберн – Со искрена почит спрема неговата мајка, Шон Хепберн Ферер ни
дава редок и интимен увид во животот на една од најсјајните ѕвезди во Холивуд. Одри Хепберн, елегантна душа е извонредна компилација на речиси 300 фотографии, многу од нив директно од семејниот албум и никогаш порано необјавени; архивски документи,лични преписки и спомени; дури и слики и илустрации нацртани од самата актерка. Таа ги заслепуваше милионските обожаватели како Жижи, Елиза Дулитл, Холи Голајтли. Но, за нејзиниот најпопуларен обожавател, Одри Хепберн беше најпозната по нејзината улога како „Мама“.

Category:

Одри Хепберн – Со искрена почит спрема неговата мајка, Шон Хепберн Ферер ни
дава редок и интимен увид во животот на една од најсјајните ѕвезди во Холивуд. Одри Хепберн, елегантна душа е извонредна компилација на речиси 300 фотографии, многу од нив директно од семејниот албум и никогаш порано необјавени; архивски документи,лични преписки и спомени; дури и слики и илустрации нацртани од самата актерка. Таа ги заслепуваше милионските обожаватели како Жижи, Елиза Дулитл, Холи Голајтли. Но, за нејзиниот најпопуларен обожавател, Одри Хепберн беше најпозната по нејзината улога како „Мама“.

Scroll to top