Поголем побрз посилен

900,00 ден

Поголем побрз посилен – Поголем побрз посилен ги претставува најпопуларните тренинг
системи и основни техники неопходни за развој на силата, моќта, брзината во сите спортови на современите средношколци и студенти. Книгата нуди тренинг програма што ги задоволува потребите за спортски перформанси на учениците и ги модифицира со цел да
се вклопат во личните цели на секој спортист, со цел постигнување на оптимални перформанси во спортската сала или на терен, како и програма за исхрана во зависност од потребите на телото.

Поголем побрз посилен

Scroll to top