Sale!

Применета спортска психологија : пристап заснован на случај

700.00ден

Применета спортска психологија : пристап заснован на случај – Применета спортска психологија содржи оригинални студии на случај на психолошка поддршка на индивидуални спортисти и групи. Книгата започнува со истражување на употребата на студии на случај како професионален метод за дисеминација на применето знаење и практика во спортската психологија. Останатите глави ја сочинуваат сржта на книгата: самите студии на случај. Со придонес на тим од искусни практичари, книгата покажува како спортската психологија всушност дејствува во пракса. Книгата е драгоцена за студентите по спортска психологија во спортската наука и во психолошките програми. Таа исто така е искучително корисен извор за тренери и спортски професионалци кои се обучуваат во спортската психологија.

Применета спортска психологија : пристап заснован на случај

Scroll to top