Применета спортска психологија

900,00 ден

Применета спортска психологија : личен развој до врвни перформанси – Ескпертизата на повеќе од дваесет лидери во своите области, го прави ова дело сеопфатен и практичен водич за психолошките концепти и теории, како и за стратегиите и техниките дизајнирани да им помогнат на идните тренери и спортските психолози да ги негуваат врвните перформанси и личниот раст преку последните достигнувања во спортска психологија. Организацијата на четирите дела на текстот се фокусира на мотивација и лидерство, социјални интеракции, ментална обука, имплементација на програми и прашања за подобрување на перформансите. Авторите се експерти во својата област и секое поглавје е напишано специјално за оваа збирка.

Применета спортска психологија : личен развој до врвни перформанси

Scroll to top