Прирачник за одбојка

900,00 ден

Прирачник за одбојка – Во одбојката, малите нешта често ја прават разликата меѓу тоа да се биде добар и да се биде одличен. Но, премостувањето на јазот меѓу нив бара трпеливост, упорност и сознанија што доаѓаат со искуството. Прирачникот за одбојка овозможува пристап до тоа искуство преку знаењето и предавањата на еден од најистакнатите експерти во одбојката, во машката и женската игра. Во овој практичен водич, ветеранот тренер Боб Милер оди подалеку од основите за да ги објасни пофините поенти во спортот кои се од суштинско значење за освојување шампионати. Секое поглавје е исполнето со практични информации. Без разлика дали се учат техники за напад или одбрана или пак продуктивни практики и подготовка на играта, овој водич ќе помогне во обезбедувањето врвни перформанси во натпревари и турнири.

Прирачник за одбојка

Scroll to top