Развој на пливачот

900,00 ден

Развој на пливачот – Дарба, вештини и страст за натпревар: ова се карактеристики што ги дефинираат елитните пливачи. Но, како што знаат и најдобрите тренери, дури и најталентираните спортисти не може да развијат вакви особини без план – план кој го препознава талентот, ги развива вештините и го негува успехот. Развој на пливачот е единствената книга што нуди опсежен, долготраен план кој започнува со одредена возрасна група. Познатиот тренер Мајкл Брукс ги споделува сознанијата, тајните и стратегиите кои ги трансформирале неговите спортисти и пливачки тимови од почетни натпреварувачи во истакнати шампиони.
Развој на пливачот
Scroll to top