Современа спортска исхрана

900,00 ден

Современа спортска исхрана – Авторот и светски познатиот спортски нутриционист Др. Дан Бенардот го применува своето опсежно истражување и работа со елитни спортисти,
вклучително и добитници на олимписки златен медал, за да ја објасни врската помеѓу исхраната и спортските перформанси. Како резултат на тоа Современа спортска исхрана нуди најсофистицирани и корисни информации во врска со исхраната. Книгата им помогнала на илјадници спортисти да применат најефикасни и најсовремени стратегии за оптимално снабдување со храна и перформанси. Далеку повеќе од типичната
пирамидална формула за исхрана, оваа книга нуди сериозни стратегии за
сериозни спортисти во сите спортови.

Современа спортска исхрана

Scroll to top