Спорт и карактер

900,00 ден

Спорт и карактер : враќање на принципите во спортскиот менталитет – Во ера кога вечерните вести се преполни со извештаи за спортисти и кога мамењето на играчи и тренери стана дел од секојдневниот дискурс, спортското однесување станува актуелна тема. Користејќи примери од вообичаени ситуации што се случуваат во и надвор од теренот, Спорт и Карактер го оживува она што е потребно за еден добар спорт. Спорт и карактер: Враќање на принципите во спортскиот менталитет е одобрена од Американската програма за спортско образование (ASEP). Основана од светски познатиот спортски психолог Рајнер Мартенс, програмата има обучено повеќе од 1,5 милиони тренери од своето основање во 1981 година.

Спорт и карактер : враќање на принципите во спортскиот менталитет

Scroll to top