Вежби за одбојка

900,00 ден

Вежби за одбојка – Книгата Вежби за одбојка е најсеопфатен извор за денешните играчи и тренери. Се состои од најважните вежби за загревање, додавање, сервирање, напад, одбрана… Збогатена со детални дијаграми, илустрации, варијации и практични совети, книгата нуди се што е потребно за да совладување на основните вештини потребни за унапредување на перформансите.

Вежби за одбојка

Scroll to top