Вежби за пливање за напредни пливачи

400,00 ден

Вежби за пливање за напредни пливачи – Оваа книга содржи избор на вежби за пливање од експерт пливач. Книгата содржи основни совети за планирање на тренинг, основи на исхрана, рутини за истегнување. Нејзината главна цел, сепак, е да се соберат вежби
за пливање и да се сортираат во макроциклични периоди, со цел да се направи времето поминато во базенот попродуктивно и пријатно. Овие рутини се намерно отпечатени со поголеми букви, по една на страница, за да можете да ги копирате и да ги понесете со себе на базен.
Сара П. Кондор-Фишер е поранешен олимписки пливач,
тренер, личен тренер и нутрицист-аналитичар.

Out of stock

Вежби за пливање за напредни пливачи

Scroll to top