Sale!

Здрави паузи : активности за во училница

400.00ден 200.00ден

Здрави паузи : активности за во училница – Здрави паузи: Активности за во училница им дава на наставниците сè што им е потребно за да им презентираат здрави активности на своите ученици во училницата. Активностите траат 5 до 10 минути и исполнуваат многу цели поврзани со навики за здрав живот. Паузите им помагаат на децата да ја сфатат
активноста како редовен и забавен дел од денот.

Категорија:

Здрави паузи : активности за во училница

Scroll to top